fredag 21 december 2012

Wien - Le Loft


                                 
Till kvällen hade vi bokat hotellets restaurang Le Loft.
Anka, grodlår och kanin var några av de rätter vi blev serverade.
Grym service och grym mat. Pris för en 6 rätters avsmakning 98€ 
och med tillhörande viner, 153€.

6 COURSE TASTING MENU
AMUSE BOUCHE
DUCK FOIE GRAS FROM SARLAT
APPLE, PEAR, GINGERJAM AND JELLY OF WHITE PORT
CREME OF CHESTNUT
WITH ROASTED PHEASANT CHEST AND CHICKEN JUS
ROASTED FROG LEGS IN CHERVIL SAUCE
WITH SCHNIEDERSPAETLE
POACHED SEABASS
WITH TARTAR OF OYSTERS, RIESLING SAUCE
ROASTED SADDLE OF RABBIT
WITH HOMEMADE BLACK PUDDING, CELERIC PUREE, CHESTNUT AND QUINCE
VACHERIN SNOWBALL
CHESTNUT GLACE AND PEAR SORBET
MIGNARDISE
                                          

Inga kommentarer: